Over HijabenHoofddoek.nl

Introductie

Van simpel tot kleurrijk, van katoen, zijde en satijn, voor elke speciale gelegenheid of gewoon voor elke dag, HijabenHoofddoek.nl is jouw betrouwbare adres om voordelig online Hijabs, sjaals en leuke accessoires te kopen.HijabenHoofddoek.nl

Online bestellen op HijabenHoofddoek is heel simpel en veilig. En mocht je iets hebben besteld waar je achteraf spijt van hebt, dan is retourneren of ruilen geen enkel probleem. Je krijgt in dat geval altijd je geld terug. Lees wel even onze spelregels door om misverstanden te voorkomen. 

Kernwaardes van HijabenHoofddoek

1.Waardigheid

2.Intelligentie

3.Schoonheid

4.Eerlijkheid

5.Respectvol

Samengevat: W.I.S.E.R.

Het Logo van HijabenHoofddoek

In het logo is de Hand van Fatima, ook wel Khamsa genoemd, verwerkt. Dit symbool brengt geluk en bescherming.

Het logo draagt de 5 kernwaardes uit waar HijabenHoofddoek voor staat.

Missie van HijabenHoofddoek

HijabenHoofddoek wil een positieve bijdrage leveren aan het algemene beeld van de hoofddoek, ongeacht door wie, wanneer en hoe een hoofddoek wordt gedragen.

Uitleg missie:

De hoofddoek is een multifunctioneel kledingstuk dat door iedereen gedragen kan worden. Een hijab is bescherming, het is mode, het is warmte, het is verkoeling, het is respect voor jezelf en voor een ander opbrengen.

Visie van HijabenHoofddoek

De hoofddoek kan door iedereen gedragen worden; diegene wordt niet veroordeeld op het dragen van een hoofddoek. Over smaak valt altijd te twisten, over het dragen van een hoofddoek niet.

Uitleg visie:

HijabenHoofddoek staat voor haar 5 kernwaardes die universeel zijn, ongeacht culturele of religieuze achtergrond. HijabenHoofddoek biedt een betrouwbare webshop aan waar een groot assortiment Hijabs, Sjaals en Accessoires wordt aangeboden, waar meisjes en vrouwen, moslima's en niet-moslima's makkelijk, snel en voordelig online kunnen bestellen.

Contactgegevens

Naam ondernemer: HijabenHoofddoek (DotMadeShop)
Vestigingsadres: Waverstraat 78II, 1079VP, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 893 4226
E-mailadres: info(at)hijabenhoofddoek.nl
KvK-nummer: 33235134
BTW-identificatienummer: NL819814337B01

Accepteer

Hijabenhoofddoek.nl gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren en betere service te verlenen. Nooit voor andere doeleinden.