Garantie en Retourneren bij HijabenHoofddoek

Garantie

Controleer de bestelde artikelen direct nadat u ze heeft ontvangen op eventuele gebreken in productie of materialen.

Mocht u onverhoopt een gebrek constateren, laat het ons dan direct weten per email of contact formulier. Wij zullen u dan

instructies geven hoe het defecte artikel naar ons te retourneren.

Bij een defect artikel, zullen wij:

1. een nieuw artikel opsturen -of-

2. een voucher geven voor het bedrag van het defecte artikel -of-

3. het door u betaalde bedrag aan u terugbetalen

Retourneren (herroepingsrecht)

Mocht u niet volledig tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u uw bestelling, zonder opgaaf van reden, retourneren waarna u het door u betaalde aankoopbedrag terugbetaald krijgt. Hierbij gelden de volgende voorwaarden en procedures:

1. U geeft binnen 30 dagen na ontvangstdatum van de bestelling aan dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kunt u doen door een email te sturen aan: info(at)hijabenhoofddoek.nl of door ons contactformulier te gebruiken.

2. U krijgt van ons een bevestiging dat wij uw verzoek in behandeling hebben genomen, met instructies van de vervolgstappen. Wij verzoeken u de artikelen pas terug te sturen nadat u deze bevestiging van ons heeft gekregen.

3. Wij vragen u de producten aangetekend naar ons hoofdkantoor te versturen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.

4. Zodra wij de producten hebben ontvangen, krijgt u daar een bevestiging per email van.

5. Als u heeft aangegeven het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug op uw rekening. Het geld wordt teruggeboekt op de rekening die u heeft gebruikt om de artikelen af te rekenen.

6. Geretourneerde artikelen dienen geen gebruikssporen te hebben en dienen zo mogelijk in de originele verpakking te zitten met aangehechte kaartjes.

7. Zorgt u er voor dat u bij de door u geretourneerde bestelling een kopie bijvoegt van de factuur of een notitie met uw naam en adresgegevens en factuurnummer.

Wilt u een door u gekocht artikel retourneren? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan.


Accepteer

Hijabenhoofddoek.nl gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren en betere service te verlenen. Nooit voor andere doeleinden.