HijabenHoofddoek is op zoek naar een fotomodel voor de webshop

Het assortiment hoofddoeken bij HijabenHoofddoek groeit! Om onze hoofddoeken zo goed mogelijk te tonen, zijn we met regelmaat op zoek naar nieuwe modellen. Vind jij het leuk om model te staan, dan maken we graag kennis met jou voor een fotoshoot.

We zijn op zoek naar:

-vrouwelijke modellen

-affiniteit met het dragen van een hoofddoek

-leeftijd: 20-35 jaar

-geen fotoshoot ervaring vereist

-vriendelijk, spontaan en zelfverzekerd voorkomen

-woonachtig in de regio Amsterdam

De shoot:

Tijdens de shoot doe je de hoofddoeken om en sta je voor een witte achtergrond. Omdat je achter elkaar de hoofddoeken aandoet, is enige behendigheid hierin wel een vereiste. Je dient neutrale zwarte of donkergrijze kleding te dragen. Alleen je hoofd en bovenlijf komen op de foto. Alhoewel de focus op de hoofddoeken ligt, zou je met mate wat make-up kunnen dragen en je dient een gave gezichtshuid te hebben. Mocht je privacy wensen voor het om- en afdoen van de hoofddoeken, dan is dat uiteraard geen probleem.

De shoot neemt een (gezellige) halve dag in beslag, eventueel in het weekend, inclusief lunch.

Als vergoeding krijg je een Bijenkorf tegoedkaart t.w.v. EUR 25.00 en een hoofddoek naar keuze. Alle van jou gemaakte foto's krijg je digitaal nagestuurd. Reiskosten worden vergoed.

Vind je het leuk om mee te doen, stuur dan een mailtje naar info@hijabenhoofddoek.nl. Stuur twee relevante foto's (van voren en van de zijkant) mee. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Wellicht tot gauw!


Accepteer

Hijabenhoofddoek.nl gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren en betere service te verlenen. Nooit voor andere doeleinden.